5-daagse stedenreis Gdansk

Hanzestad 
                                                    vorige reis/excursie | volgende reis/excursie

Gdansk een prachtige stad met een duizendjarige traditie, de maritieme hoofdstad van Polen en één van de grootste havens in de Baltische Zee. Dit is een plek die altijd vervuld zal zijn met de geest van vrijheid en moed. De Latijnse spreuk "Nec Temere, Nec Timide", het motto van de stad van Neptunus, geeft het best het karakter weer van deze voormalige Hanzestad.
Ooit was het een van de rijkste en belangrijkste Hanzesteden en had het levendige culturele en commerciële banden met de Lage Landen. De stad is rijk aan historische bezienswaardigheden, musea, kerken en galeries. Vooral de Ulica Dluga en Dlugi Targ zijn populaire plekjes om te bezoeken; hier staan veel bijzondere gebouwen uit de Hanzeperiode.
Maar de duizendjarige geschiedenis van Gdansk was niet alleen een tijd van kooplieden, maar ook van kunstenaars. Nog altijd is Gdansk een kunstminnende stad, die kan bogen op een lange theatertraditie en beschikt over moderne bioscopen. Ook opera en klassieke muziek zijn hier rijk vertegenwoordigd.

Het is een van de populairste vakantiebestemmingen in Polen. De ideale plek om van de zee te genieten, is het zandstrand tussen Sopot en Gdansk Nowy Port. In dit strandgebied vind je veel wandel- en fietspaden.

Laat je verrassen tijdens deze 5-daagse vliegreis in maart wat deze historische hanzestad en hoofdstad van Pommeren jou te bieden heeft. Klik hier voor de poster en het programma in uit te printen pdf formaat.

Emerald Incentives Poster-Gdansk

 Klik hier om terug te keren naar het menu Gilde De Graven

 

Emerald Incentives
Ronny Personal Touch Travel
Raadhuisstraat 66
6129 CE Urmond
T. +31 (0) 651168148
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 fb  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.