5-daagse stedenreis Madrid

Stimulerend en Insprirerend  
                                                    vorige reis/excursie | volgende reis/excursie

Madrid, dat staat bekend als een open stad met allerlei soorten mensen van overal ter wereld, is altijd vrolijk en levendig. 

Deze stad ontvangt haar gasten met open armen en er is voor elk wat wils. Of je nu verzot bent op tapas of liever wilt dineren in een avant-garde restaurant, of genieten van een brunch in een afgesloten glazen serra het kan allemaal. Zelfs in de overdekte markten did tot laat in de avond geopend zijn kun je heerlijk eten. In Madrid is elk moment een goed moment om te genieten van een levendige, stedelijke sfeer. In de schemering zal deze stad verrassen met unieke zonsondergangen zoals  bijvoorbeeld bij Templo de Debod of op een van de vele dakterrassen. Niet alleen het nachtleven in Madrid is legendarisch met live muziek, allerlei sferen, muziek tot de zon opkomt, maar ook op gebied van cultuur is deze stad niet snel te evenaren. Hier zijn enkele van de belangrijkste musea ter wereld te vinden, zoals het Prado, Reina Sofía of Thyssen. Kortom Madrid is een ervaring!! 

Laat je verrassen tijdens deze 5-daagse vliegreis met vertrek op 31 januari en ontdek zelf hoe stimulerend en inspirerend de hoofdstad van Spanje is. Klik hier voor de poster en het programma uit te printen in pdf formaat.

Emerald Incentives Madrid Poster22 

Klik hier om terug te keren naar het menu Gilde De Graven

Emerald Incentives
Ronny Personal Touch Travel
Raadhuisstraat 66
6129 CE Urmond
T. +31 (0) 651168148
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 fb  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.