Barcelona

Stad aan zee                                                     vorige bestemming | volgende bestemming

Een veelzijdige stad met haar voeten in de Middellandse zee, die het hele jaar door bruist. Barcelona is ook de stad van Barca, zoals de voetbalclub FC Barcelona liefdevol door de Catalaanse bevolking wordt genoemd. Dwalen door de gezellige oude nauwe straatjes met trendy winkeltjes, neerstrijken op het Plaça Reial, de Sant Jaume of Plaça de Santa Maria, genoemd naar de kathedraal Santa Maria del Mar, een parel van de gotische architectuur. Gaudi en Montaner daarentegen hebben de stad prachtige voorbeelden van het Catalaans modernisme nagelaten, waarvan er een aantal te vinden zijn aan de chique Passeig de Gràcia.

Even weg van alle drukte en tot rust komen is mogelijk in een van de lommerrijke parken, tuinen of het goudkleurig stadszandstrand, dat het hele jaar door een aangename omgeving is om te verpozen, als gevolg van het heerlijke mediterraansklimaat, dat zorgt voor zwoele zomers en milde winters. 's Avonds flaneren over de La Rambla of de boulevard van de oude visserswijk Barceloneta, en culinair genieten in een van de vele restaurants of trendy clubs.Freddy Mercury zong samen met Montserrat Caballe, 'Barcelona is like a jewel in the sun' en zij hadden meer dan gelijk want deze stad heeft zo veel te bieden op sportief, cultureel en culinair gebied dat het een populaire bestemming blijft voor een incentive of groepsreis. Viva Barcelona.

Graag meer weten over de mogelijkheden die deze stad of andere steden u te bieden hebben klik dan hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag waarom wij anders dan anderen zijn.

Terug naar bestemmingen

Emerald Incentives
Ronny Personal Touch Travel
Raadhuisstraat 66
6129 CE Urmond
T. +31 (0) 651168148
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 fb  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.