Brussel

Een Lust voor het oog 
                                                    vorige bestemming | volgende bestemming

Brussel een stad bezongen in veel liedjes, hoofdstad van België en Europa. De ontwikkeling van de oude stad werd in grote mate bepaald door een kleine rivier die er – toen nog in de open lucht – doorheen liep, de Zenne. Een stadskern die zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld in een Beneden en Boven stad. De Bovenstad, eens het favoriete verblijf van de graven, hertogen en vorsten, staat nu bekend om zijn mooie gotische kerken, moderne architectuur en interessante musea. De lager gelegen Beneden stad, waar de Grand Place met het imposante stadhuis, destijds door de Brusselse stadsbestuurders gebouwd als symbool van hun macht, nog altijd het historisch en commerciële hart van de stad vormt.

Ontdek het bruisende Brussel dat zich goed voelt als historische stad, maar ook als moderne hoofdstad die veel aandacht heeft voor mode, design en creativiteit. Brussel blijft verrassen en verbazen en ik kan na talrijke bezoeken door de jaren heen zeggen Brussel g'et maain èt gestoule.

Graag meer weten over de mogelijkheden die deze stad of andere steden u te bieden hebben, klik dan hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag waarom wij anders dan anderen zijn.
Terug naar bestemmingen

Emerald Incentives
Ronny Personal Touch Travel
Raadhuisstraat 66
6129 CE Urmond
T. +31 (0) 651168148
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 fb  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.