Madrid

Gastvrij en divers  
                                              vorige bestemming | volgende bestemming

Naast de beroemde musea, drukke straten bezaaid met allerlei winkels, talloze tapas 'castizo' of met het onovertroffen nachtleven, zal Madrid je verrassen met zijn charmante, rustige historische plekjes, allerlei buurten en culturele centra die een alternatieve vorm van toerisme bieden. Wandelen door Madrid betekent iconische plekken tegenkomen, zoals het prachtige Koninklijk Paleis, de Plaza Mayor met 400 jaar geschiedenis, het bruisende Puerta del Sol, en de beroemde Gran Vía vol winkels en met de vier hoogste torens van Spanje. Elke wijk biedt een andere ervaring: La Latina is ideaal voor tapas, Las Letras heeft de perfecte combinatie van literatuur en lekker eten... Maar Madrid betekent ook ontspannen in enorme groene ruimtes zoals het Retiro Park dat samen de Paseo del Prado boulevard toegevoegd is aan de UNESCO Werelderfgoedlijst en andere misschien minder bekende maar even charmante parken, zoals El Capricho.

Madrid heeft een authenticiteit die moeilijk te evenaren is. Het is gastvrij en divers. Madrid is zonder twijfel een interessante stad binnen Europa.

Graag meer weten over de mogelijkheden die deze stad of andere steden u te bieden hebben klik dan hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag waarom wij anders dan anderen zijn.

Terug naar bestemmingen

Emerald Incentives
Ronny Personal Touch Travel
Raadhuisstraat 66
6129 CE Urmond
T. +31 (0) 651168148
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 fb  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.