Ronny Hermans

Emerald Incentives Ronny Hermans"Jarenlang heb ik voor een internationale organisatie binnen het Ministerie van Defensie zakenreizen gecoördineerd over de gehele wereld. Het vertrouwen en de waardering van de reizigers was enorm. Als reisleidster heb ik in de afgelopen decennia diverse F1 circuits en steden in Europa bezocht. Mijn dienstverlenende instelling en mijn grote voorliefde voor steden en hun stadshistorie, hun geheimen en verhalen ontrafelen deden me beseffen dat dit mijn roeping zou zijn. De smaragd als stad laten glinsteren, het juweel laten zien aan iedereen die ervan wil genieten. De mooiste plekjes bij het ochtendgloren, de uithoeken met bijzondere geschiedschrijving ontrafelen in het middaguur en een juweel dat gevangen lijkt in het groene avondlicht... Emerald Incentives was geboren.

De boodschap, de groep, de groepsprocessen, het uitgangspunt en het resultaat blijven het allerbelangrijkst. Bij de organisatie en tijdens de groepsbegeleiding staan flexibiliteit, betrouwbaarheid, inzicht, budgetbewaking, persoonlijkheid en maatwerk hoog in het vaandel. U heeft geen omkijken naar de organisatie, alles is tip top  en van A tot Z geregeld. Uw aandacht kunt u volledig richten op uw medewerkers en het team.

Wij bouwen graag met u mee aan vol vermogen. Wij maken van een incentive geen gewone ervaring, maar juist een onvergetelijke belevenis. Persoonlijk en met kennis van zaken. Een bijzondere meerwaarde voor uw onderneming of organisatie.

 


Reist u met ons mee?"

 

Ronny Hermans

Owner / Travel Consultant

"Emerald Incentives: de smaragd onder de reisaanbieders" 

 

Emerald Incentives
Ronny Personal Touch Travel
Raadhuisstraat 66
6129 CE Urmond
T. +31 (0) 651168148
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 fb  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.