Praag

Een sprookje in steen 
                                                    vorige bestemming | volgende bestemming

Tijdens de regeerperiode van Keizer Karel IV, werden de fraaiste paleizen en kerken gebouwd met flonkerende vergulde torenspitsen en gevelornamenten, die er nog steeds toe bijdragen dat de stad in het zonlicht een sprookjesachtige uitstraling krijgt. Genieten van het bruisende leven op het Wenceslasplein dat omgeven is door historische gebouwen, op een van de vele terrassen die de stad rijk is met een heerlijk getapt glas Tsjechisch bier de zon zien wegzinken achter de Pȇtrinheuvel, of inschepen voor een boottocht over de Vltava, die als een zilverkleurig lint door de stad slingert. Vanuit het historische centrum de koningsroute volgen, die over de met barokke beelden getooide Karelsbrug en door de sfeervolle straten van Malá Strana eindigt in de prachtige gotisch kathedraal van Sint Vitus op de burchtheuvel. Liefhebbers van cultuur, kunst, theater en muziek zullen hier niks te kort komen.

Praag is als een schatkist, rijk gevuld met juweeltjes van bezienswaardigheden, adembenemend mooi. De dichter Goethe beschreef deze stad ooit als de mooiste edelsteen in de kroon van de wereld. Ontdek samen met ons tijdens een incentive of groepsreis of Goethe gelijk had.

Graag meer weten over de mogelijkheden die deze stad of andere steden u te bieden hebben, klik dan hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij laten u graag zien dat wij anders dan anders zijn.
Terug naar bestemmingen

Emerald Incentives
Ronny Personal Touch Travel
Raadhuisstraat 66
6129 CE Urmond
T. +31 (0) 651168148
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 fb  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.