Werkwijze

Voor het slagen van een incentive of groepsreis is een goede voorbereiding noodzakelijk. Daarom vinden wij het belangrijk om u een duidelijk beeld te schetsen van onze werkwijze.

In onze visie is een persoonlijke benadering een "must" om van een maatwerk stedentrip een unieke belevenis te maken. Daarom heeft u gedurende het gehele traject maar één aanspreekpunt, een ervaren travel consultant, die uw reis professioneel en tot in de puntjes verzorgt.

Vanaf het allereerste persoonlijke gesprek dat op uw kantoor plaatsvindt zijn wij er voor u, om naar u te luisteren en te inventariseren wat uw persoonlijke behoefte en wensen zijn. Misschien heeft u al een reisbestemming in gedachten of misschien nog niet, dat is geen probleem. Belangrijk is om te weten wat het doel is van de reis en voor welke doelgroep uw deze stedentrip wilt organiseren.

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Uw doelstellingen en wensen vertalen wij in een globaal programma dat u vergezeld van een offerte een week na het gesprek in huis heeft. Tevreden? Pas dan beginnen wij aan de invulling en voorbereiding van de reis, waarbij uiteraard tussentijds terugkoppelingen plaatsvinden.

De travel consultant die uw reis tot in de finesse heeft voorbereid zal ook ter plekke aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u samen met uw gezelschap zorgeloos kunt genieten van een perfect georganiseerde stedentrip waar iedereen nog lang en met plezier aan zal terugdenken.

Ook na de reis, als de koffers weer zijn uitgepakt, luisteren wij graag naar u om te horen of uw doelstellingen zijn gehaald.    

  

 

Emerald Incentives
Ronny Personal Touch Travel
Raadhuisstraat 66
6129 CE Urmond
T. +31 (0) 651168148
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 fb  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.